Robotporszívó

Robotporszívó

Mennyire használható egy robotporszívó?

2015. október 22. - wpress

Az országban elsőként nyílt alkalmunk kipróbálni az LG legújabb csúcskategóriás robotporszívóját, és ha már nálunk volt, egy harmadannyiba kerülő riválisával is összehasonlítottunk. 170 ezerért egy csendes porgyilkost kapunk, de tapasztalatunk szerint az 50 ezer forintos kiadás sem haszontalan.

Megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy a porszívózás inkább férfi, avagy inkább női tevékenységek közé sorolható, mindenesetre mi hétvégénként abszolút nem riadunk vissza az ilyen jellegű házimunkától, és például a felmosásnál sokkal kellemesebb tevékenységnek tartjuk. A porszívózással tehát tulajdonképpen eddig sem volt baja, mostantól viszont már egyenesen érdekli a házimunkák ezen válfaja, amiben persze nem kevés szerepe volt annak, hogy egy hétig összebútorozott az LG vadonatúj felsőkategóriás robotporszívójával, a Hom-Bot Square-rel.

A teljes cikk...

A bejegyzés trackback címe:

https://robotporszivo.blog.hu/api/trackback/id/tr188184874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása