Robotporszívó

Robotporszívó

Melyik a legjobb robotporszívó?

2015. november 27. - wpress

Fegyverzet nélkül nem lehet csatába indulni, úgyhogy mielőtt bevállalnánk a házimunka hétről-hétre visszatérő, legidőrablóbb teendőit, vagyis a porszívózást és a felmosást, érdemes megnézni, hogy milyen felszerelésre lesz szükségünk. A lista szerencsére nem hosszú a választék viszont kezd kicsit átláthatatlan lenni. Ha a lakásban többnyire szőnyegpadló van, akkor a legfontosabb egy jó porszívó, amivel a padlófelületek nagyját le is tudhatjuk. A maradékra, főleg a konyhába, a fürdőszobába és leggyakrabban az előszobába elkél egy felmosó szett is.

Bár porszívóból és felmosó fából is van hagyományos, old-school verzió, mi értelemszerűen a robotikus megoldásokat részesítjük előnyben. Anyák napján amúgy se legyünk zsugoriak; ne próbáljuk meg édesanyánk vagy életünk párjának munkáját holmi ócska eszközökkel kiváltani. XXI. századi problémákra XXI. századi megoldást kell biztosítsunk, elő a robotokkal. Igen ám, de melyikkel? A választásban nyújtunk most egy kis segítséget.

A teljes cikk...

A bejegyzés trackback címe:

https://robotporszivo.blog.hu/api/trackback/id/tr288184886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása